Six Italian Fashion şi-a deschis porţile la Botoşani - FOTO

În perioada 2 – 18 septembrie 2016, toate cumpărăturile din magazinele Uvertura Mall au fost premiate cu peste 1.200 de premii instant.


Clienții au avut posibilitatea de a câștiga rechizite școlare, vouchere de cumpărături și răcoritoare și totodată să intre în competiție pentru trei telefoane Smartphone Samsung Galaxy A5. Duminică, 18 septembrie, campania „Back to School” a ajuns la final și au fost desemnați prin tragere la sorți câștigătorii celor trei mari premii. Marius Leonte, Ilinca Bufu și Rodica Scarlii au fost răsplătiți pentru cumpărăturile efectuate în magazinele Uvertura Mall.

Odată cu începerea noului an școlar, Uvertura Mall a îmbrăcat haine de sărbătoare și a sunat clopoțelul pentru toți cei care își doresc să adopte un stil vestimentar nonconformist, dar în tendințe și la cel mai bun raport calitate-preț.

Sâmbătă, 17 septembrie, a avut loc inaugurarea  unui nou magazin, SIX ITALIAN Fashion situat la parterul centrului comercial, care vine în completarea mixului de profiluri și își dorește să ofere alternative pentru shoppingul de îmbrăcăminte.

Uvertura Mall - shopping & entertainment.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei