Sărbătoare autentic românească de 1 Decembrie, de la ”poale-n brâu” la ”Treceți batalioane române Carpații”

De 1 Decembrie, datinile și obiceiurile tradiționale se mută la Uvertura Mall! Cel mai mare centru comercial din Botoșani a pregătit un spectacol de folclor, cu invitați de renume, pentru a marca Ziua Națională a României!


Începând cu ora 14:00,botoșănenii sunt invitați să ia parte la un spectacol autentic românescunde vor putea urmări reprezentațiile artistice ale celor de la Asociația ”Scut Botoșănean”,care au pregătit momente vocale, printre care interpretarea folk a piesei  ”Treceți batalioane române Carpații” , piesa de teatru ”Miorița ” pusă în scenă de elevii Liceului Pedagogic ”Nicolae Iorga”  și momente de dans popular, care mai de care mai interesante, așa cum este și varianta stilizată a melodiei ”Cântă române”.

Invitații zilei de 1 Decembrie sunt artiștii de la ”Rapsozii Botoșaniului”, care promit o incursiune muzicală prin toate regiunile României. Publicul prezent la etajul patru al complexului comercial va avea prilejul de a urmări o serie de dansuri și cântece din Moldova, Maramureș, Banat, Muntenia sau Oltenia.

Pe toată perioada evenimentului, Uvertura Mall a pregătit pentru clienții centrului comercial surprize autentic românești, de la plăcinte ”poale-n brâu” proaspăt scoase din cuptor, până la stegulețe și baloane cu însemnele României.

La mulți ani, România! La mulți ani, române!

 

3:12 pm Miercuri, 30 Noiembrie, 2016

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei