Vara se mută în Uvertura Mall!

La Uvertura Mall nu se ia vacanță! Divertismentul îți este asigurat de evenimentele organizate, shoppingul ți-l garantează cele mai renumite branduri cu prețuri ce au intrat la apă, iar întâlnirile cu prietenii au cadrul perfect la cafenele, food court, bowling sau cinema!!!


Vineri, 01 iulie se deschide oficial Centrul de Vacanță care se adresează în mod gratuit tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, care își doresc să experimenteze lucruri noi și să își valorifice pasiunile și talentele prin interacțiunea cu copii de diferite vârste, în cadrul atelierelor propuse. Micuţii sunt așteptaţi, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08:00-13:00, la etajul 3, lângă acvariu.

Sâmbătă, 02 iulie, se continuă seria atelierelor adresate copiilor, care sunt provocaţi să își descopere talentele ascunse în ale picturii fără pensule și în ale dansului latin, de această dată cha-cha și samba; de la ora 14:00, Atelierul de Creație, iar de la ora 16:00, Atelierul de dans cu Club Modas Studio.

Duminică, 03 iulie, Minnie și Mickey vin la Uvertura Mall să își întâlnească fanii. Copiii pot petrece două ore, între 11:00 și 13:00, alături de personajele preferate și să pășească alături de ei în povestea magică a copilăriei Disney.

Trăiește vara la Uvertura Mall!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei