Uvertura te provoacă la o integramă

Uvertura este locul diversității în Botoșani: diversitate la shopping, la distracție, diversitate de activități pentru toate vârstele, se arată într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei.


În acesta se precizează că sâmbătă, 21 mai, nu vor lipsi atelierele cu care moderatorii de la Clubul Modas ne-au obișnuit week-end de week-end. De la ora 14:00 toți copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani sunt așteptați să descopere tehnicile picturii pe sticlă, iar de la ora 16:00 se pot destinde prin cursurile de dans latino: Cha-Cha și Samba.

Îndrăgitele mascote Mickey și Minnie pregătesc și în această duminică surprize, concursuri și multă distracție pentru cei mici care vor fi prezenți la etajul 4, între orele 11:00-13:00.

Distracția de duminică este asigurată printr-o nouă provocare lansată de Uvertura, de data aceasta iubitorilor de completat integrame. Concursul se adresează tuturor celor pasionați de acest joc distractiv de cuvinte, care se înscriu printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Uvertura Mall, până pe data de 22 mai, ora 10:00. Cel care va dezlega cel mai repede și integral integrama va primi un premiu de 150 lei, oferit de Uvertura Mall.

Shoppingul este răsplatit și în acest week-end cu premii de 250 lei, oferite clienților magazinelor Sense și Steilmann, care cumpără de minim 100 de lei și care se înscriu în campania ”Magazinele Norocoase”.

Uvertura Mall-Ne vedem în centru!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei