Un violator care a nenorocit o fetiță de 8 ani vrea în libertate: CE au decis magistrații

Botoșăneanul care a profitat de o fetiță de numai 8 ani va rămâne în arest, acesta încercând cu orice preț să scape din închisoare, după a atacat hotărârea dată de instanța de judecată.


După ce a fost arestat preventiv, bărbatul de 59 de ani, Ioan H., care a profitat de o copilă de numai 8 ani din comuna Coșula, cu care a întreținut relații sexuale în mod repetat, nu va fi repus în libertate, chit că acesta a formulat o contestație la hotărârea dată pe 4 septembrie 2015. Mai mult decât atât, luni, 7 septembrie 2015, a fost pronunțată hotărârea definitivă ca bărbatul să rămână în arestul Poliției, și să fie închis în regim de penitenciar.

„În temeiul art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul H. Ioan împotriva încheierii nr. 43 din 04 septembrie 2015 pronunţată de judecătorul de drepturi și libertăţi din cadrul Tribunalului Botoșani – Secţia penală în dosar nr. 2101/40/2015. În baza art. 275 alin. 2 Cod de procedură penală obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 250 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat din prezenta cale de atac.”, se arată scris pe pagina Curții de Apel Suceva

Reamintim faptul că o fetiţă de 8 ani din comuna CoșulaBotoşani a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 59 de ani pentru a aduce mâncare acasă. Totul se întâmpla cu ştirea mamei şi a mătuşii micuţei. Totul s-a aflat, la mijlocul lunii august a acestui an, atunci când un vecin a alertat autorităţile, observând că fetiţa merge prea des acasă la bărbat. Acesta din urmă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cele două femei au fost acuzate de complicitate la viol.

 
4:01 pm Miercuri, 09 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Curtea De Apel SuceavaPedofilViolatorCosula

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei