Târg de sănătate şi frumuseţe cu testări gratuite – FOTGALERIE

În primul rând, Uvertura Mall și partenerii implicați în organizarea Târgului de Sănătate și Frumusețe doresc să mulțumească botoșănenilor care au răspuns într-un număr foarte mare invitației de a participa la târg, se arată într-un comunicat de presă trimis redacţiei de reprezentanţii centrului comercial şi pe care îl redăm integral mai jos.


În aceste zile, când vedem la buletinele meteo numai coduri peste tot, indiferent că sunt legate de caniculă sau de ploi și furtuni, realizăm încă o dată cât de importantă este sănătatea noastră. Prin acest târg am încercat să venim în întâmpinarea clienților oferind posibilitatea realizării unor teste gratuite pentru verificarea stării de sănătate.

Mulțumim aici celor de la Clinica de Diagnosticare Lux Ro și unității de optică medicală OptiBoutique care au fost mai mult decât deschiși în a pune la dispoziția clienților serviciile din portofoliul lor. Totodată, sănătatea se menține și printr-un regim alimentar și efort particularizat pentru fiecare client. Pe acest segment i-am avut alături de noi pe cei de la Herbalife și pe cei de la Anvi Center și le mulțumim pe această cale.

Târgul de Sănătate și Frumusețe organizat astăzi este doar un prim eveniment de acest gen din calendarul departamentului de marketing pentru cel de-al doilea semestru al anului. Încurajăm toți locuitorii Botoșaniului să urmărească în continuare pagina de facebook Uvertura Mall pentru a cunoaște din timp ce evenimente vor avea loc în cea mai apreciată locație de shopping și entertainment din oraș.

 

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei