Spirit românesc la Uvertura Mall! Ziua Universală a iei şi nu numai

Vineri, cu ocazia Sânzienelor, o sărbătoare a bucuriei, dragostei și fertilității, Uvertura Mall celebrează ZIUA UNIVERSALĂ A IEI, acest simbol al spiritualității românești, printr-un spectacol ce va însuma momente artistice populare – cântece și dansuri , dar și prin parade de modă ale costumelor tradiționale, cât și a pieselor vestimentare (ii, cardigane și rochii) ce poartă o  notă modernistă.


Evenimentul, în parteneriat cu Club Modas Studio și Asociația ELCOR din localitatea Pomârla, va avea loc în Uvertura Mall, la etajul 4, începând cu orele 18:00, pe 24 iunie 2016.
Uvertura Mall încurajează toți botoșănenii ca în această zi să poarte cu mândrie Ia românească și îi răsplătește cu vouchere supriză, pe primii 100 de clienți care vor veni îmbrăcați în ie.

Sâmbătă, 25 iunie, începând cu orele 14:00, Uvertura Mall în colaborare cu Club Modas Studio organizează Atelierul gratuit de Creație, unde sunt așteptați toți copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani să confecționeze prin diferite tehnici tricolorul românesc, sub îndrumarea moderatorilor. De la ora 16:00, continuăm să promovăm tradițiile românești prin dansuri populare. Fie că le sunt cunoscuți pașii sau nu, copiii sunt așteptați să se prindă în cea mai mare horă moldovenească organizată la Uvertura Mal.

Duminică, 26 iunie este Ziua Drapelului Național al României, zi instituită în 1848 când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul - roșu, galben și albastru - să reprezinte steagul național al tuturor românilor. Cele trei culori împărțite în mod egal reprezintă principiul egalității, orientarea culorilor în sus semnifică verticalitatea, iar cifra trei este considerată numărul perfect. Uvertura Mall va marca această zi, de la ora 11:00, prin sute de baloane colorate care vor fi aruncate de pe centrul comercial și printr-un flash mob în colaborare cu G-Power, Club Modas Studio și Acțiunea 2012.. Toți botoșănenii sunt invitați să se alăture bucuriei și dansului.

Cei mici sunt așteptați și în această duminică de Mickey și Minnie, de la ora 11:00, la etajul 4, cu multă voie bună, cântecele și dansuri, dar și concursuri care le pot aduce vouchere la locul de joacă din Uvertura Mall.
Campania Magazinele Norocoase a ajuns la final. Week-end-ul acesta este dedicat cafenelelor Navia, New Chicago și Kafeteque ale căror clienți care vor alege să se răcorească cu un fresh sau să savureze o cafea aromată, pot câștiga luni, 27 iunie, câte un voucher de 160 lei.

Uvertura Mall- week-end cu tradiție!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei