Spectacol cu Filarmonica şi show cu Matteo la trei ani de mall

Uvertura Mall, singura destinație cosmopolită de shopping din Botoșani, aniversează trei ani de la deschidere și, potrivit reprezentanţilor centrului comercial, se pare că rămâne în preferințele botoșănenilor, care de la an la an, trec pragul mall-ului într-un număr tot mai mare, indiferent dacă aleg sesiunile de cumpăraturi de la cei mai importanți retaileri, divertismentul sau activitățile cultural-distractive.


Succesul Uvertura Mall se datorează celor peste 3 milioane de vizitatori pe an, brandurilor existente și partenerilor. Aniversarea din acest an va fi marcată din weekend-ul antemergător datei de 29 martie, data oficială a deschiderii Centrului Comercial.

Mai exact, pe data de 26 martie, la etajul  4 , începând cu ora 21:00, MATTEO va face show pentru toți cei prezenți. Concertul lui va continua cu un After Party organizat în incinta New Chicago.

Seria evenimentelor continuă, iar în data de 29 martie, FILARMONICA Botoșani va susține un concert de excepție, începând cu ora 18:00, tot la etajul 4. La finalul concertului, botoșănenii prezenți se vor bucura de cel mai delicios moment al serii, pentru că nu vor lipsi tortul aniversar și șampania.

O dată cu cei 3 ani de existența, Uvertura Mall răsplătește și fidelitatea clienților cu sute de premii. Așadar, toți cei care cumpără de minim 50 de lei din magazinele existente, în perioada 26-29 martie vor căștiga premii instant, iar 3 dintre norocoși vor pleca acasa cu cumpărături din mall de 1500 de lei.

Uvertura Mall-Ne vedem în centru!

 

4:20 pm Luni, 21 Martie, 2016

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei