Săteni îngroziți de o haită de câini sălbăticiți, lângă Dorohoi: Patrupedele au sfâșiat un animal pe câmp

Locuitorii comunei Broscăuți, din preajma Dorohoiului se simt amenințați de o haită de câini, iar asta după ce patrupedele au sfâșiat mai multe animale, scrie ziarul Botoșăneanul.


Miercuri, pe 27 mai 2015, sătenii au sunat la 112 şi au anunţat poliţiştii că patrupedele sălbăticite şi flămânde au sfâşiat o capră care păştea pe imaş. În plus, oamenii se tem pentru siguranţa lor şi a copiilor şi sunt de părere că, câinii au fost aduşi intenţionat pe timp de noapte cu un camion şi eliberaţi pe imaşul care desparte Dorohoiul de comuna Broscăuţi.

„Putem fi sfâşiaţi şi noi şi copiii noştri. Sunt animale sălbatice. Cred că au fost ţinute închise undeva şi acum sunt extrem de agresive şi flămânde. Cerem insistent ajutorul autorităţilor”, a declarat un sătean.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din comună care au constatat incidentul şi care urmau să solicite sprijinul hingherilor din Dorohoi pentru a securiza zona.

„Oamenii au dreptate. Nu te poţi apropia de ei. Sunt extrem de agresivi. Încercăm să prevenim şi alte evenimente nedorite”, a declarat Cezar Cirimpei, şeful Postului de Poliţie Broscăuţi.

Responsabilii din Dorohoi exclud ca patrupedele să provină din adăpostul din oraş şi au precizat că astfel de debarcări clandestine de câini au mai avut loc tot pe timp de noapte şi în pădurea Horlăceni, în urmă cu ceva vreme.

3:05 pm Miercuri, 27 Mai, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  BroscautiMaidanezi AgresiviHingheriPadurea Horlaceni

1 Comentarii la “Săteni îngroziți de o haită de câini sălbăticiți, lângă Dorohoi: Patrupedele au sfâșiat un animal pe câmp ”

  1. Fara Maidanezi Dorohoi spune:

    Pai fratilor in tara asta te omoara maidanezii si nimeni nu face nimic ! IESITI FRATILOR IN STRADA SI NU MAI STATI CA STATI SI VA ASTEPTATI MOARTEA .

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei