O rockeriță celebră vine să facă SHOW la Dorohoi: “Spre Moldova înainteee!”

O binecunoscută cântăreață de muzică folk și rock va concerta duminică la Sala Teatrului din Dorohoi.


Recitalul face parte din ultima zi de manifestări din cadrul acțiunii "Dor de Eminescu", iar intrarea este liberă. Manifestările, organizate la 126 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu, se desfășoară în intervalul 12-14 iunie și includ mai multe locuri.

Vineri de la ora 14.00 este programată o expoziție de fotografii și desene la Colegul "Mihai Eminescu" din Botoșani, sâmbătă de la aceeași oră Simpozionul național de didactică la Casa Tineretului Botoșani, duminică de la ora 11.00 spectacolul omagial la Botoșani Shopping Center.

Duminică 14 iunie, ora 14.00 la Memorialul Ipotești va fi decernat trofeul și premiile festivalului național de poezie și proză "Poesis Litera", iar de la ora 16.00, la Sala Teatrului din Dorohoi va avea loc un spectacol omagial susținut de elevii dorohoieni și botoșăneni, care se va încheia cu recitalul Zoei Alecu.

De abia aştept, nu există parte din ţară care să-mi fie mai dragă decât alta

Cântăreața Zoia Alecu și-a lansat luna trecută, la București, cel de-al patrulea album din cariera muzicală. Totodată, rockerița a postat pe Facebook următorul mesaj, fiind extrem de entuziasmată de faptul că va concerta în Moldova

“Mă pregătesc de drum, prieteni. Spre Moldova înainteeeeeee...  Botoşani şi Dorohoi. 13-15 iunie 2015. În cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Mihai Eminescu. 

Organizatori tare faini, copii talentaţi cât cuprinde de care-mi e tare drag. Cântă, dansează, recită... să-i tot asculţi. Un festival care merită atenţia tuturor - oameni obişnuiţi, promotori (dacă mai există), presă. 

De abia aştept, nu există parte din ţară care să-mi fie mai dragă decât alta, dar Moldova mi-a deschis mereu prima braţele. Să ne vedem cu bine.”

(M.A.)

Sursă foto: Facebook
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei