Puterea lucrului (ne)terminat: Stradă da, trotuare ba! - FOTOGALERIE

Master Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) al municipiului Dorohoi ar trebui să se încheie anul acesta. Până în acest moment au fost pavelate și asfaltate importante alei și străzi din oraș, dar mai este de lucru.


În acest proiect au fost incluse și reabilitarea unor parcări, spații verzi, stații de transport public local, rețele de canalizare pluvială și canalizare menajeră. Firma care se ocupă de acest proiect este Victor Construct și care are mai multe proiecte în plină desfășurare în municipiu și în județ. Partea de asfaltare ține de societatea Test Prima din Suceava. În curând, echipele de muncitori vor relua lucrul pe mai multe străzi. 

Multe dintre trotuare au fost cimentate și urmează să fie terminate. O parte din trotuare se termină brusc, iar de acolo proiectul ar trebui să fi continuat de municipalitate.

"Începând de pe strada C.D. Gherea, centrul orașului, părțile neasfaltate strada 1 Mai și altele, lucrările care nu s-au finalizat pe PIDU vor intra în lucru mai consistent de săptămâna viitoare și după data de 1 mai. Anul acesta se vor termina toate trotuarele care sunt cu asfalt pe orașul Dorohoi. Acolo unde sunt zonele care nu au fost prinse în acest program vor fi făcute prin proiecte de Consiliul Local", a precizat primarul Dorin Alexandrescu.

(M.A.)

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei