Purtat de vânt cu parapanta peste graniță: CE le-a spus un bărbat polițiștilor după un zbor ilegal

În data de 27 iunie 2015, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, pe timpul unei misiuni specifice de supraveghere în zona de frontieră, au observat pe direcţia localităţii de frontieră Baranca – judeţul Botoşani, o parapantă care a trecut peste râul Prut, dinspre Ucraina în România.

 


Un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat imediat la faţa locului, depistand, la aproximativ 500 metri de linia de frontieră, un bărbat.

În urma verificărilor efectuate de lucrători, s-a constatat că persoana în cauză este T.K., de 35 de ani. Bărbatul, care avea asupra sa atât licenţa de pilot cât şi legitimaţia de competitor, a declarat poliţiştilor de frontieră că în timp ce se antrena pentru o competiţie cu parapanta, a fost purtat de vânt până pe teritoriul României trecând astfel, accidental frontiera de stat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de intrarea sau ieşirea în sau din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, bărbatul fiind predat, în baza acordurilor bilaterale, autorităţilor ucrainene.

 

2:48 pm Luni, 29 Iunie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Politia De FrontieraBarancaZbor cu parapantaRaul Prut

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei