Primarul sucevean scos din pepeni de Victor: “Nu am vazut un grafic cert”

Primarul Sucevei a declarat pentru reporterii de la ziarul Informația ta Suceava, că reprezentanții de la firma Victor Construct dau vina pe subcontractori pentru stadiul lucrarilor de asfaltare.


Edilul Ion Lungu, s-a aratat nemultumit, in cadrul comandamentului de marti, de lucrarile de asfaltare facute de firma Victor Construct. Edilul a declarat ca muncitorii de la Victor Construct au ramas cu lucrarile in urma.

"Intr-o prima faza s-a zis ca se toarna asfalt pe strada Universitatii in luna aprilie, a trecut aprilie. Al doilea grafic este in luna mai, sa dea Dumnezeu sa inchidem in luna mai, dar nu prea vad, la cum merg lucrurile astazi.Nu sunt multumit cum s-a asfaltat pe strazile Calea Unirii si Cuza Voda", a spus edilul.

Primarul Sucevei a declarat ca cei de la firma Victor Construct dau vina pe subcontractori pentru stadiul lucrarilor de asfaltare si a amenintat ca daca muncitorii nu-si fac treaba vor fi blocate platile catre firma.

"Tocmai de aceea vreau sa am o discutie foarte ferma cu reprezentantul firmei Victor Construct, pentru ca pana la urma situatiile de plata se confirma de catre primarie si daca nu se percuteaza cum trebuie, vom bloca aceste situatii de plata. Pana in prezent pentru lucrarile pe care le-au facut si-au luat banii, nu au fost probleme. Deci nu sunt multumit. Desi ni se spune ca se lucreaza in ateliere, poate la Botosani de unde-i firma, schele metalice si alte elemente ajutatoare la pod si la pasajul de pe calea ferata. Nu am vazut un grafic cert. Nu este prea tarziu sa putem face o organizare foarte clara, pe zile, pe saptamani, in asa fel incat sa putem termina proiectul la timp", a precizat Lungu.

10:33 am Miercuri, 13 Mai, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei