A pozat din nou goală? FOTO cu o “divă” de la Dorohoi căreia îi place să umble nud

O focoasă cântăreață, originară din Dorohoi, pare să nu fi avut nimic împotriva episodului în care a ținut toată presa centrală în “priză”, din pricina unor fotografii în care apărea goală pe-un site de matrimoniale, iar asta fiindcă se pare că artista ar fi postat din nou o astfel de fotografie.


Ana Maria Alexie, născută în cel de-al doilea municipiu al județului Botoșani, a postat de curând pe rețeaua socială Facebook o fotografie incendiară, un portret în care tânăra artistă se afișează nud, adoptând o privire cu adevărat senzuală și-un machiaj întunecat.

Mai mult, Ana Maria pare să nu poarte nimic pe ea, în fotografia în tonuri de alb și negru ea apărând cu pletele lăsate desprinse, suvițele de păr fiind singurele care îi acoperă fetei bustul dezgolit și nurii. 

Reamintim faptul că, în urmă cu 2 ani, Ana Maria Alexie, cunoscută pentru apariția sa în show-ul de talente muzicale “Vocea României”, difuzat pe postul național de televiziune ProTV, făcea furori în presa centrală, după ce ziarul Libertatea a scos la iveală faptul că ar fi pozat goală și ar fi postat respectivele fotografii pe un site de matrimoniale, în speranța că-și va găsit jumătatea.

(M.M.) 

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei