Petrecere „Duminica în familie” la Uvertura Mall

Dacă și pentru tine week-end-ul înseamnă relaxare, familie, distracție, voie bună, timp petrecut alături de cei dragi, atunci nu rata evenimentele din week-end-ul acesta de la Uvertura Mall.


Sâmbătă, centrul comercial a pregătit pentru toți copiii un Atelier de Creație organizat de Club Modas, la etajul 3, începând cu orele 14:00. Fiindcă luna mai este denumită popular și ”Florar”, copiii îndrumați de coordonatorii și moderatorii Clubului Modas Studio, vor crea o lume a florilor, cu și din hârtie, aducând un suflu nou de prospețime și culoare.

Duminica începe cu cei mici, care sunt invitați să petreacă alături de Mickey și Minnie două ore pline de distracție, de muzică antrenantă, de dansuri ritmice și alte activități pe care le veți descoperi împreună între orele 11:00 și 13:00, la etajul 4.

Pentru cei care se mândresc cu un arbore genealogic impresionant s-a pregătit un eveniment inedit – ”Generații peste Generații la Mall”. Cei care se prezintă în intervalul orar 12:00-13:00 și fac dovada gradului de rudenie pe o singură linie (maternă sau paternă) și se vor departaja ca fiind familia cea mai numeroasă, vor primi din partea Uvertura Mall câte o pizza de nume.

De la ora 16:00 se dă startul unui concurs destinat familiilor – ”Duminica în familie”, un concurs ce își propune să implice 3 membri din fiecare familie în probe haioase, menite să aducă zâmbetul pe buzele tuturor, dar în același timp sunt probe care pun la încercare abilitățile, îndemânarea și cultura generală a participanților. La finalul concursului, eforturile primelor 3 familii vor fi răsplătite cu 3 premii în valoare totală de 800 lei.

Uvertura Mall- Ne vedem în centru!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei