“Oameni frumoși, ce să mai discutăm...”: FOTOGALERIE & VIDEO cu ce le-a transmis o cântăreață celebră dorohoienilor!

"Dor de Eminescu" a strâns duminică, 14 iunie 2015, la Sala Teatrului din Dorohoi zeci de persoane de toate vârstele. Într-un spectacol organizat de Asociația Județeană a Profesorilor de Limba și Literatura Română, alături de Societatea culturală "Arlechin" Botoșani, au fost puse în valoare poezia, cântecul și opera lui Mihai Eminescu. 


Spectacolul a fost compus din peste 20 de momente speciale create de elevii școlilor gimnaziale numărul 5, 7, 8, liceele dorohoiene și membrii Cenaclului "Editor Arte" al Casei de Cultură Dorohoi. Invitați au fost de asemenea un grup din localitatea Bălți, Republica Moldova, care s-au numărat printre câștigătorii premiilor Festivalului național de proză și poezie "Mihai Eminescu". Prezentatoarele spectacolului au fost Ana Maria Gîbu, câștigătoarea festivalului anul trecut și eleva, Petra Cozma.

Spectacolul a culminat de momentul oferit de cântăreața Zoia Alecu. Artista cu o voce inconfundabilă a îmbinat piese mai vechi cu cele de pe noul său album "Să ierți", melodii lente sau ritmate care au transmis un mesaj special pentru public. 

Dorohoieni de toate vârstele au aplaudat în picioare la final, iar Zoia Alecu a ținut să le facă pe plac și a cântat două melodii la bis. "Sunt pentru prima dată la Dorohoi și mă bucur că s-a întâmplat așa. Sper ca astăzi să punem bazele unei prietenii longevive", a spus Zoia Alecu. La sfârșit, organizatorii au înmânat diplome elevilor care au evoluat pe scenă, iar cântăreața i-a recompensat cu câte o poză. 

Mihaela AMARINE

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei