Magazin nou în cel mai mare centru comercial din Botoșani

Magazinul se află la parterul centrului comercial, lângă Kenvelo! Înființată în anul 1995 ca o societate privată menită să asigure locuri de muncă pentru o mică comunitate, SC KILLER SRL și-a început activitatea de producție a preparatelor din carne în septembrie 1997.


Pas cu pas Killer a crescut. Mai mult și mai bine.

Mai mult: de la o capacitate de producție de cca 500 kg/zi acoperită prin câteva sortimente, au ajuns la o producție de cca 5 to/zi , diversificând și acoperind întreaga gama de produse preparate din carne.

Mai bine: au fost extinse și modernizate spațiile de producție, au fost achiziționate utilaje și echipamente noi.
Calitatea este principala retetă a producătorului . Pentru respectarea acestei rețete, se folosește doar carne proaspătă , doar o mică cantitate din producție fiind acoperită de importuri.Toate activitățile de producție se desfășoară în spații climatizate, amenajate conform standardelor UE. Tehnologia modernă, automatizarea operațiunilor procesului tehnologic face ca personalul să intervină doar în supravegherea proceselor.

Calitatea produselor este permanent monitorizată prin analizele efectuate în laboratorul propriu, dotat cu instalații și aparatura modernă.

Aceasta nu este singura noutate de la mall. Magazinul de parfumerie si cosmetică, Beauty Mania se află acum într-o locație mai spațioasă, la intrarea principală de la parterul centrului comercial.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei