Lume, lume, magazin nou la Uvertura

Cea mai frumoasă locație de shopping și distracție din Botoșani a pregătit pasionaților de cumpărături un nou magazin ce vine în întâmpinarea celor mai exigente cerințe.  


Portofoliului de branduri Uvertura Mall i s-a alăturat magazinul Moda, care oferă produse de o calitate superioară, la prețuri competitive. Un stil bine definit este dat și de încălțările potrivite sau de accesoriile care să pună în evidență vestimentația. Magazinul Moda, situat la parterul centrului comercial, satisface nevoia femeilor și bărbaților moderni de a fi în permanență în tendințe, oferind produse de calitate, din piele naturală, cu finisaje impecabile, în nuanțe pastelate sau îndrăznețe. 

Miercuri, 27.07.2016 în intervalul orar 10:00-15:00, Uvertura Mall invită toți botoșănenii la Târgul de sănătate și frumusețe, unde vor putea să beneficieze de analize gratuite oferite de Centrul de Diagnostic Lux Ro, să primească sfaturi de nutriție de la reprezentanții Herbalife, să își testeze gratuit vederea și să beneficieze de reduceri la achiziția ochelarilor puși la dispoziție de Opti Boutique și, de asemenea, vor putea urmări demonstrații de aerobic ale celor de la Anvi Center.

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei