L-a asaltat o bunăciune blondă! FOTO & VIDEO cu picioare pe sus și plete în aer după doar un singur dans

Unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori de la Dorohoi a dat de curând un nou „show“ pe ringul de dans, după ce a participat într-o tabără dedicată acestei pasiuni pe care tânărul o are de ceva vreme și care i-a adus acestuia și recunoștință.


George Boghian și-a dovedit încă o dată nu numai talentul de dansator, dar și pe cel de cuceritor, iar asta deoarece a reușit să îi atragă atenția unei frumoase blonde, alături de care se mișcă în mod senzual. Iar dovada este un clip video pe care tânărul dorohoian l-a postat pe rețeaua socială Instagram, în care Boghian nu se dezminte în ceea ce privește mișcările, nefiind mai prejos de frumusețea de fată blondă care se tot agață de gâtul său. 

Totodată, în același material video, în toiul distracției se pot observa chiar și picioarele fetei care „zboară“ prin aer, dar și pletele acesteia, fiind într-o agitație continuă.

(M.M.)

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI MATERIALUL VIDEO!
 

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei