Hoţ pe două roţi prins de oamenii legii: Un biciclist a dat nas în nas cu poliţiştii chiar în timp ce fugea cu „prada“ 

Un bărbat din comuna Mihaileni, judeţul Botoşani, a mers până în Rădăuţi pentru a fura, dar au dat poliţiştii peste el, chiar când îşi transporta „marfa“, scrie Monitorul de Suceava.


O patrulă a Poliţiei municipiului Rădăuţi a observat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, pe Aleea Primăverii din localitate, un bărbat care trăgea de o bicicletă cu „gabarit depăşit”, în sensul că pe aceasta erau aşezate câteva genţi voluminoase. 

După ce poliţiştii l-au legitimat pe bărbat, Romeo H., 42 de ani, originar din Mihăileni Botoşani, au avut curiozitatea să afle şi ce transporta pe bicicletă, însă botoşăneanul s-a cam înmuiat când a trebuit să scoată din genţi o maşină de găurit electrică, un acumulator, trei perechi de cizme, un ferăstrău mecanic, precum şi alte unelte, adică tot ce găsise în anexa unei case de pe strada Putnei, în urma unei „vizite” nocturne.

După ce bărbatul de 42 de ani a fost verificat şi lucrătorii de poliţie au aflat că mai fusese în puşcărie, în două rânduri, tot pentru furt, suspectul şi-a recunoscut vina şi a fost „recompensat” cu un nou dosar penal sub aceeaşi acuzaţie, adică furt calificat.

2:48 pm Luni, 23 Martie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  BiciclistFurturiComuna MihaileniHotHot Prins De PolitistiRadauti

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei