GRAV: Tânără scăpată dintre pumnii fratelui, venită pe propriile picioare la spital - Ar fi zvântat-o în bătaie

În seara de sâmbătă, 27 iunie 2015, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati din municipiul Botoşani, s-a prezentat o femeie cu leziuni pe aproape toată suprafaţa corpului, după ce a fost zvântată în bătaie chiar de către propriul său frate.


Domiciliată în Dorohoi, pe strada Zadurovici, acolo unde s-a şi petrecut întreaga scenă parcă desprinsă dintr-un film, Florica P., de 36 de ani a încasat o bătaie zdravănă, de la fratele său, o “corecţie” care putea să o nenorocească pe femeie.

Astfel că, în jurul orei 21.00, dorohoianca s-a prezentat la unitatea spitalicească din Botoşani, pe propriile picioare, cu leziuni le nivelul spatelui, piciorului stâng, dar şi al ambilor ochi, provocate de un corp dur, alături de un traumatism la nivelul abdomenului, după ce a fost lovită cu pumnii. 

Cum Florica P. nu a rămas internată pe niciuna dintre secţiile Spitalului Judeţean Mavromati, medicii au anunţat Poliţia, pentru a fi deschisă o anchetă, în care fratele femii va avea de dat socoteală în faţa legii cu privire la “corecţia” barbară pe care i-a aplicat-o acesteia. 

(M.M.)

 

2:25 pm , 28 Iunie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei