Gheorghe Nichita, vizită surpriză la Derby-ul Moldovei: Dorohoianul, surprins pe stadionul din Botoșani

La meciul disputat de FC Botoșani pe teren propriu împotriva celor de la CSMS Iași, și-a făcut apariția și fostul edil al Iașului, Gheorghe Nichita, care a discutat minute bune pe terenul de fotbal cu oficiali ai clubului din Botoșani.


Fostul edil din capitala Moldovei s-a întreținut pentru câteva minute bune cu președintele Consiliului de Administrație de la FC Botoșani, Valeriu Iftime la mijlocul terenului. Cei doi au mers mai apoi spre vestiare, în drum oprindu-se pentru a saluta diverși jucători.

Gheorghe Nichita este născut la Dorohoi și s-a aflat la conducerea Primăriei Iași încă din 2003 după plecarea lui Constantin Simirad. A fost reales de ieșeni însă pare să își fi ratat cariera anul acesta, din cauza unei femei.

 

5:55 pm Marti, 11 August, 2015

1 Comentarii la “Gheorghe Nichita, vizită surpriză la Derby-ul Moldovei: Dorohoianul, surprins pe stadionul din Botoșani ”

  1. teodorescu dumitru spune:

    nichita sa nascut in dorohoi pe strada george enescu la nr 121,parinti lui au locuit in aceasta casa mult timp dar nu au platit nici o chirie nici pana la aceasta data,meseria lui tatasu era de cizmar si turnator la securitate..

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei