GALERIE FOTO: Trecători oripilați & un cartier întreg cuprins de-un miros insuportabil de fecale

Locatarii cartierului Olinescu, din municipiul Dorohoi au de suferit până mâine dimineaţă din cauza mirosului înțepător lăsat de mizeriile scoase din canalizare.


Muncitorii de la Nova ApaServ au curăţat luni, 23 martie 2015, 12 cămine situate în cartierul menționat, întrucât în ultima perioadă canalizările au fost blocate. Angajații au scos mizeria şi au adunat-o în locuri speciale pentru a o încărca mâine dimineaţă cu maşina operatorului de apă.

Zona a fost cuprinsă de un miros insuportabil, orice trecător rămânea oripilat de grozăvia din canal. Ultimul canal a fost curăţat în jurul prânzului şi a stârnit miros pe jumătate din stradă. Cel mai probabil,  până mâine dimineaţă căldura va împrăştia mirosul în zonă.

Mâine dimineaţă îl luăm cu maşina. Am lăsat să vadă ce scoatem din căminele lor, ca să nu mai dea tot felul de deşeuri“, a spus unul dintre angajaţi. (M.A.)

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei