FOTOGALERIE: Un tânăr a încercat să plece acasă c-un braț de lalele și i-a păcălit pe polițiști - VEZI ce le-a spus!

O parte dintre dorohoieni au pus gând rău lalelelor înflorite în pe pietonalul din cel de-al doilea municipiu al județului Botoșani.


Noaptea trecută, 22 spre 23 aprilie 2015, Poliția a mai prins o persoană la furat de lalele. Un tânăr de 21 de ani care a apucat să rupă 67 de fire chiar de pe pietonal, din fața sediului unei sucursale bancare, până când a a dat nas în nas cu oamenii legii.

Din informațiile relatate de Direcția edilitare, care a intrat în posesia firelor rupte, tânărul și-a scăpat telefonul în rândurile cu flori și acest lucru l-a făcut să stea mai mult timp în același loc, până când a fost prins de autorități. Poliția municipiului va deschide dosar penal și urmează să stabilească soluția procedurală.

Acum câteva zile o femeie de 40 de ani a rup în jur de 280 de fire din oraș cu scopul de a le vinde la piață. Și în acest caz nu a fost stabilit deocamdată prejudiciul creat, dar Direcția edilitare ia în calcul nu doar prețul unui fir de lalea, ci și munca depusă încă de anul trecut și costul întreținerii.

(M.A.)

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei