GALERIE FOTO & VIDEO: Garaje și-o mașină mistuite de flăcări, dorohoienii și-au dat coate să facă poze cu incendiul

Un incendiu puternic a scos afară toata suflarea din cartierul dorohoian Olinescu. În după-amiaza de joi, 16 aprilie 2015, pompierii care se întorceau dintr-o misiune grea de la Fundu Herții, unde au ars hectare de vegetație, au fost anunțați de un incendiu la garajele din cartierul amintit.


Mulți oameni voiau să imortalizeze momentul pe telefonul mobil sau pe aparatul foto și stăteau în locuri apropiate de focar. Imediat la fața locului au sosit echipaje ale poliției, jandarmeriei, iar pompierii dădeau piept cu flăcările. Autospecialele cu apă au sosit una câte una, patru în total la număr, trei de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi și una de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" Botoșani.  

ACUM: Incendiu puternic într-un cartier din Dorohoi - Cetățenii sunt panicați, pompierii nu reușesc să stingă flăcările - FOTOGALERIE

A fost dificil de intervenit, spațiul era unul foarte înghesuit, printre micile garaje. O oră a durat până a fost doborât focul, din păcate patru garaje au fost afectate de flăcări. Un autoturism care se afla în primul garaj nu a putut fi scos și a ars în totalitate.

"Incendiul s-a extins cu repeziciune din cauza materialelor combustibile din garaje și a vântului puternic care a suflat. Luăm în calcul toate ipotezele, în ceea ce privește cauza incendiului", a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU, prezent la fața locului.

Mihaela AMARINE

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei