EXCLUSIV: Cum devin minorele proxenete online: “Îți dă 200, 300 de euro” - FOTOGALERIE

Incredibil, dar adevărat! Fetele au activități din ce în ce mai diverse pe conturile de pe rețelele sociale. Spunem asta deoarece o minoră din județul Iași și-a încercat, pe Facebook, abilitățile de... proxenet. Ce urmează în acest articol, exclusiv Vocea Dorohoiului, te lasă fără cuvinte.


A început vacanța de vară, iar pentru unele fete asta înseamnă mai mult timp liber pentru a odihni sau pentru a se preocupa cu alte activități, spre exemplu ilegale, care n-au nicio legătură cu școala, dar nici cu vârsta pe care o au. Așa se întâmplă și în cazul unei tinere de 17 ani, din județul Iași, care a abordat o tânără botoșăneancă pe Facebook, pentru “sex pe bani”.

Nu-s peștoaică, fată

Într-o amplă conversație pe care tânăra din județul Botoșani a purtat-o cu domnișoara de 17 ani, pe care ulterior ne-a trimis-o pe adresa redacției, se poate observa cât de ușor poate fi oricine racolat, în special cât de ușor e să “prostești” niște copile naive, disperate să facă un ban de buzunar. Cea care ne-a trimis conversația, însă, nu a fost deloc naivă și a intrat în jocul proxenetei pentru vedea cât de departe poate merge totul. Ceea ce s-a și întâmplat.

Întrebată ce presupune “afacerea”, fata de 17 ani nu a ezitat să povestească faptul că are un prieten abia sosit din Germania, care poate da oricât i se cere pentru o noapte de amor, explicând că “îți dă 200, 300 de euro”, dar și că ea de obicei nu face lucruri de acest gen, fiind prima oară când caută pe cineva pentru acest prieten: “Nuu caut fete euu, dar am încercat la tinee.. Nu-s peștoaică, fată”.

Tânăra a insistat cerând încontinuu un număr de telefon prin care bărbatul de 32 de ani venit din Germania, dar domiciliat în localitatea Erbiceni, județul Iași, să ia legătura cu viitoarea parteneră de pat, ba chiar și-a dat numărul său de telefon, pentru a fi cât mai rapid contactată.

Revenim în curând cu un articol mai amplu, dar și cu o înregistrare audio incendiară despre întreaga poveste!

(M.M.)

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei