De dragul femeilor Uvertura Mall a pregătit un noian de evenimente

”De dragul tău, femeie!”, pentru că emani energie și frumusețe, pentru tot ceea ce reprezinți și pentru că timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primăvară, să îți aducă un omagiu, Uvertura Mall a pregătit numeroase evenimente.


"De dragul tău, femeie"

Femeile au motive în plus să își dedice timpul sesiunilor îndelungate de shopping la acest început de primăvară, pentru că în perioada 5-8 martie Uvertura a pregătit o nouă campanie cu premii instant.După periplul prin magazine, pentru înnoirea garderobei cu piese vestimentare în tendințele noului sezon, doamnele și domnișoarele vor avea șansa de a câștiga un premiu de vis: o zi de răsfăț la cel mai nou salon deschis anul acesta la Uvertura – Princess Style. Toți clienții care fac cumpărături de minimum 50 de lei din magazinele Uvertura Mall și merg cu bonurile la punctul de premiere amplasat la parterul centrului comercial pot participa la tombola ”De dragul tău, femeie!”. Câștigătorul marelui premiu va fi desemnat, prin tragere la sorți, pe 9 martie. În plus, în fiecare zi, primele 100 de persoane care se înscriu în campanie vor fi răsplătite cu surprize. La tombolă pot participa și domnii pentru a câștiga premiile puse în joc pentru femeile speciale din viața lor.
Duminică, 6 martie, începând cu ora 13:00, la etajul 4, copiii de la Școala Populară de Arte Botoșani vor oferi un mărțișor de suflet pentru mame, un spectacol de muzică și dans.

 

"Mama şi copilul"

 

Surprizele continuă, iar începând cu ora 15:00, tot la etajul 4, se va desfășura Concursul ”Mama și copilul”, unde echipe formate din mamă și copil se vor întrece în mai multe probe distractive. Nu vor lipsi premiile, atât pentru cei mici, cât și pentru mame. Înscrierile se fac prin mesaj privat pe pagina de Facebook Uvertura Mall .
Uvertura nu uită nici de cei mici, iar cei care realizează o felicitare pentru mama și o depun marți, 8 martie în urna aflată în spațiul de joacă HeiHop, primesc automat un voucher de distracție în tărâmul de poveste al celor mici. Cea mai frumoasă felicitare va fi premiată.
Campania ”Magazinele Norocoase” continuă și în weekendul 5-6 martie, iar clienții norocoși pot fi cei ai magazinelor Kenvelo și Lee Cooper.
Regulamentul complet al campaniilor se găsește pe site-ul  www.uverturamall.ro .

 

3:42 pm Luni, 29 Februarie, 2016

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei