Dorohoiul, Botoşaniul şi Bucecea sunt zonele unde se petrec cele mai multe infracţiuni – VEZI cum arată harta fricii!

Dacă Botoşaniul este printre oraşele „fruntaşe“ şi nu într-un sens tocmai bun, la nivelul criminalităţii, nici cel de-al doilea municipiu al judeţului, Dorohoiului, nu este departe de un loc în topul locurilor unde se produc cele mai multe evenimente de acest fel, scrie Adevărul.


Municipiul Botoşani are cel mai ridicat indice al criminalităţii din judeţ. Oarecum justificat spun poliţiştii, fiind oraşul cu cei mai mulţi locuitori, 119.000. Coficientul de criminalitate al Botoşaniului este mare, aşa cum reiese din datele oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi anume 5148.28%. Însă nici Dorohoiul nu este mai prejos când vine vorba de tâlhării şi alte nelegiuiri. 

Anul trecut, dar şi la începutul lui 2015, o gaşcă de puşti cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au terorizat municipiul Dorohoi. Au început cu furturi, trecând rapid la tâlhării, ameninţând cu arme albe bătrânii peste care tăbărau în casă. Între timp au racolat şi un tânăr de 24 de ani, pentru a continua şirul de infracţiuni. În cele din urmă au fost prinşi.

Fiind minori, aceştia au fost condamnaţi la arest la domiciliu, doar tânărul de 24 de ani fiind trimis în spatele gratiilor. Totodată în mediul rural, continuă seria violurilor, victime fiind în special femeile în vârstă, atacate de tineri beţi.

 

12:54 pm Miercuri, 18 Februarie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  PolitieTineri DorohoieniCriminalitateDorohoiFurturiIPJ BotosaniHarta Fricii

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei