Dorohoienii se pregătesc să-şi pună ochelarii 3D: AFLĂ când se vor deschide porţile cinematografului! - FOTO

Cinematograful 3D din Dorohoi este aproape gata, iar în curând dorohoienii vor avea parte de mai multă distracţie şi un nou mod de petrecere a timpului liber. 


Deja locul are o rezonanţă modernă, la exterior mai trebuie finalizat pavajul, dar în interior mai sunt de executat câteva lucruri, majoritatea lucrărilor de amploare afându-se pe ultima sută de metri.

„Pentru montarea mochetei trebuie să fie suficient de cald, până acum temperaturile au fost mici. Mai este de pus tapetul, ceva de lucru la instalaţia electrică, la balcon, montarea scenei, copertinei, la terasă şi sistematizarea de afară“, a spus Cătălin Ilaşi, arhitectul şef al Primăriei Dorohoi. 

Iniţial scopul proiectului era pentru sală de cinematograf, apoi municipalitatea a dorit ca spaţiul să poată găzdui şi spectacole. De aceea a existat anul trecut o perioadă de repaus al lucrărilor, timp în care a fost revizuit proiectul şi a fost creat balconul pentru a pune la dispoziţie în jur de 40 de locuri.

Termenul de finalizare al lucrărilor a fost prelungit până la sfârşitul lunii mai 2015. Firma care se ocupă de lucrare este Victor Construct, iar valoarea investiţiei se ridică la aproape 1.800.000 lei.

(M.A.)

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei