Dolineaschi făcut din nou mincinos: “Încearcă să-şi aroge un merit care nu-i revine”

Europarlamentarul Mihai Ţurcanu critică asumarea de către guvernul Ponta a meritului deschiderii punctului vamal de la Stânca-Costești.


Redăm mai jos mesajul acestuia:

"PSD suferă de o boală extrem de contagioasă: minciuna. După cunoscutele serii de falsuri publice ale lui Victor Ponta şi ale locotenentului său, Liviu Dragnea - culminând cu refuzul de a-şi respecta propriile angajamente inclusiv în ceea ce priveşte asumarea unei demisii în caz de probleme penale - i-a venit rândul, în ordine ierarhică, lui Andrei Dolineaschi, secretar general al PSD, să se molipsească de minciuna cronică de care suferă PSD", a declarat eurodeputatul liberal.

Mihai Ţurcanu l-a criticat pe Andrei Dolineaschi pentru "falsul grosolan constând în pretinsul merit al guvernului Ponta în inaugurarea Vămii Stânca-Costești". Europarlamentarul  PNL a subliniat că, în perioada în care a îndeplinit funcţia de preşedinte al Autorităţii Nationale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, a demarat proiectul primei vămi de mărfuri din judeţul Botoşani, pentru a facilita comerţul de produse alimentare de origine non-animală între România şi Republica Moldova.

"Am lansat această iniţiativă încă din anul 2012, după discuţii cu fostul prefect Adrian Constantinescu şi cu colegii de la Chişinău. Proiectul de act normativ pentru crearea Punctului de Intrare Stânca-Costeşti a fost elaborat din anul 2012, prin modificarea anexei la Ordinul nr. 30/337/366/1.511/577/2004 al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, al ministrului mediului şi gospodării apelor, al ministrului administraţiei şi internelor, al ministrului transporturilor, construcţiilor şi turismului şi al ministrului agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale", a precizat Mihai Ţurcanu.

"Dl Dolineaschi, deputat inexistent de şapte ani încoace în judeţul pe care ar trebui să-l reprezinte, încearcă să-şi aroge un merit care nu-i revine. PSD nu are niciun motiv să-şi asume deschiderea acestui punct vamal. Dimpotrivă, Guvernul Ponta e responsabil de tergiversarea inaugurării Vămii Stânca-Costești, în condiţiile în care Ordinul prin care s-a înfiinţat Punctul de Intrare Stânca Costeşti a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 792 încă din 30 octombrie 2014", a atras atenţia europarlamentarul PNL Mihai Ţurcanu.

12:59 pm Sambata, 27 Iunie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei