Distracţie la mall cu Mickey și Minnie… Mouse

Campania ”Magazinele Norocoase” demarată de Uvertura Mall la începutul anului, continuă și în acest week-end cu alte două branduri care oferă calitate, stil și confort.  


De data aceasta, în centrul atenției sunt copiii, așa că mămicile sunt așteptate să reînnoiască garderoba micuților cu ținute din noile colecții ale magazinelor Louise și Coccodrillo. Mai mult decât atât, toți cei care cumpără de minim 100 de lei din cele două magazine, în perioada 9-10 aprilie și se înscriu la campanie au șansa de a câștiga un voucher Louise în valoare de 250 de lei sau un voucher Coccodrillo, de aceeași valoare.

Sâmbătă, 9 aprilie, între orele 14:00-16:00, la etajul 3, membrii Clubului Modas vor da startul pregătirilor pentru sărbătorile pascale, printr-un atelier de creat decorațiuni specifice, adresat tuturor copiilor, în mod gratuit. De la ora 16:00, tot la etajul 3, copiii se pot bucura de distracție și în cadrul workshopului de dans, făcând cunoștință astfel cu ritmuri de vals vienez și tangou.

Duminica aceasta copiii sunt așteptați la o întâlnire cu personajele preferate din desenele animate: Mickey și Minnie. Uvertura pregătește două ore de distracție, jocuri și multe surprize, începând cu ora 11:00, la etajul 4 al centrului comercial.

Vă așteptăm la un week-end de shopping și distracție!

Uvertura Mall-Ne vedem în centru!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei