DISPĂRUT fără urmă, un dorohoian a ajuns până la Iași, dar nu știe cum

Un bărbat de 70 de ani din Broscăuţi care a dispărut de acasă în condiţii misterioase pe 22 iunie şi dat în urmărire de familie, a fost găsit viu şi nevătămat sâmbătă, pe 27 iunie 2015, titrează ziarul Botoșăneanul.


Bărbatul locuieşte singur iar pe 22 iunie a avut o ceartă în familie. După această dată, localnicii nu l-au mai găsit acasă iar pe 23 au sesizat că uşa acestuia este încuiată. Au pătruns în interior împreună cu poliţiştii din comună şi pe o masă au găsit un bilet pe care acesta a scris doar că a plecat de acasă şi că-şi iubeşte familia. Mânaţi de cele mai negre gânduri, oamenii l-au căutat prin pădurile din sat şi pe malul Jijiei, iar poliţiştii au scotocit gara, autogara şi spitalele.

După ce a revenit acasă bărbatul a declarat doar că-şi aduce aminte că a plecat de acasă. El susţine că a suferit pierderi de memorie şi şi-a revenit tocmai în localitatea Larga Jijiei din judeţul Iaşi, la o stână. El nu ţine minte cum a ajuns acolo. Nu-şi aduce aminte dacă a luat trenul, vreo maşină de ocazie sau a mers pe jos. Ciobanii din judeţul Iaşi l-au îndrumat cum să ajungă înapoi în Dorohoi. Bărbatul este acum consiliat de specialişti.

 

10:47 am Luni, 29 Iunie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  PolitieIasiAnchetaBarbat disparutBilet de adio

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei