Dispare tot la Dorohoi, “furtișagurile” nu-și găsesc rezolvarea: “Azi le-am pus și peste noapte...”

Mai multe indicatoare amplasate în zona Loturi Enescu în apropierea municipiului Dorohoi au fost furate.


La cererea autorităților județene, municipalitatea a fost atenționată să amplaseze indicatoare rutiere, pentru a limita accesul populației în zonele de câmp.

La o inventariere trei indicatoare cu semnul rutier Accesul Interzis au dispărut peste noapte. Toate indicatoarele din municipiu sunt trecute pe inventarul unei angajate a Direcției Edilitare, care nu vrea să ajungă să fie pusă în situația de a plăti pagubele.

"Au fost furate trei indicatoare, azi le-am pus și peste noapte au fost furate. Sigur pentru stâlpi au fost luate", a spus angajata. Poliția Locală și Poliția municipiului Dorohoi nu a fost sesizate deocamdată de acest caz.

"Drumurile care sunt în câmp trebuie să fie semnalizate. Dacă au dispărut indicatoarele, vom lua măsurile legale", a precizat Lucian Topalagă, viceprimarul municipiului Dorohoi.

Din informațiile primite de la Poliția comunitară, ceea ce se știe sigur este că pe străzile din oraș, o parte din indicatoare au fost scoase de constructor pentru reabilitarea stradală și ar trebui puse înapoi până la terminarea proiectului, dar de indicatore furate nu se știe nimic.

(M.A.)

 

8:26 am Marti, 09 Iunie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei