Competiţie de cultură generală la Uvertura Mall

Campania ”Magazinele Norocoase” continuă și în acest week-end la Uvertura Mall cu alte două magazine care răsplătesc fidelitatea clienților: Noriel și Librăria Alexandria, anunţă reprezentanţii centrului comercial.


Toți cei care cumpără de minim 100 de lei din cele două locații, completează talonul de participare și îl depun în urnă au șansa să câștige unul dintre cele două premii de 250 lei fiecare, oferite de Uvertura Mall.
Câștigătorii ”Magazinelor Norocoase” din weekendul 30-31 ianuarie 2016 sunt: Bendoiu Ioana –voucher de 250 lei, valabil la Home Sweet Home și Dăscăleac Adriana – voucher de 250 lei, valabil la Opti Boutique. Regulamentul complet al campaniei îl puteți găsi pe site-ul www.uverturamall.ro
Ateliere de creație și dans
Sâmbătă,6 februarie, între orele 16:00 -18:00, la etajul 3 al Uvertura Mall, cei interesati pot lua parte la cursurile de dans specifice zonei Moldovei.
Duminică, 07 februarie, între orele 14.00 -16.00, la acelaşi nivel se desfășoară prima ediție a concursului de cultură generală “I’m The Best”. Concursul se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani și se pot înscrie GRATUIT  toți cei care doresc să își arate cunoștințele generale.
Alături de moderatorii Club “MODAS Studio”, copiii vor trece prin mai multe etape de concurs, iar cei care vor ajunge în finala din 28 Februarie au șansa să câștige unul din premiile puse în joc.
La ateliere pot participa gratuit, copiii cu vârste între 6 -12 ani.
Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor și concursului se pot primi și la tel. 0752.500130

 

5:30 pm Sambata, 06 Februarie, 2016

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei