Centrul de plasament de la Dorohoi se desființează: CÂȚI copii vor fi mutați în apartamente

Din 15 septembrie, la Dorohoi, va fi nevoie de  instructori de educație pentru apartamente de tip rezidențial care să se ocupe de copiii aflați în grija statului. 


Acolo ar urma să locuiască orfanii de la Centrul Elena Doamna care va fi desființat. În total 32 de beneficiari ai sistemului de protecție al copilului de la Botoșani vor fi mutați în apartamentele de la Dorohoi. Deja au fost scoase la concurs nouă posturi de instructor de educație, la nivel de Direcție Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

”S-au depus 15 dosare iar după prima etapă a concursului, cea de evaluare a dosarelor au rămas doar șapte candidați în concurs, restul neîndeplinind condițiile de studii sau de experiență. După proba scrisă de astăzi, au mai rămas cinci candidați care probabil vor trece de proba de interviu”, a declarat Dan Șlincu, director executiv DGASPC.

De asemenea, până la finele lunii septembrie ar urma să mai fie scoase la concurs alte 15 posturi pentru angajarea de instructori de educație.

”La Dorohoi avem un număr de șapte apartamente pe care vrem să le deschidem și avem nevoie de 35 de posturi de instructori de educație. Noi angajările le facem 1 la 1, posturile vacantate, de asta nu am reușit să strângem 35 de posturi dar vom avea undeva la 24 de posturi și vom deschide măcar cinci, șase apartamente”, a mai spus directorul de la Direcția Copilului.

 

9:57 am Marti, 18 August, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei