Cel mai mare magazin ocupat de prinţi şi prinţese

1 iunie este o zi specială, indiferent că suntem copii, că avem copii sau că ne simțim copii. Uvertura Mall s-a transformat ieri, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, într-un tărâm ludic și inocent.


Lumea prinților și prințeselor este fascinantă nu doar pentru cei mici, ci și pentru cei mari, care reușesc să retrăiască cu nostalgie copilăria. Cunoscuta soprană Mediana Vlad, cu vocea ei de excepție, a susținut un spectacol interactiv. Zborul prin povești a încântat roiurile de copii care s-au strâns nerăbdători în fața scenei, cu o oră mai devreme de ora anunțată de organizatori.

Concursul ”Uvertura te pune în mișcare pentru un sejur la mare” a fost un alt motiv de încântare, distracție, dar și emoții. Mesajul transmis de centrul comercial prin organizarea acestui concurs a fost de a încuraja părinții să petreacă timp cu copiii lor și de a contribui la dezvoltarea lor fizică și emoțională prin joc. Cele peste 20 de familii care au concurat, au făcut față cu brio traseului de alergare amenajat în parcarea Uvertura Mall, iar echipajul Serviciului de Ambulanța care a fost prezent pe tot parcursul concursului nu a fost nevoit să intervină pentru acordarea primului ajutor.

Cei care s-au dovedit cei mai ageri în aceasta competiție au fost membrii familiei Pricop. Emil-Adrian și fiul său, Andrei, în vârstă de 10 ani au declarat încă de la înscriere că au venit să câștige, iar cele 75 de secunde de care au avut nevoie pentru a finaliza traseul, i-a trimis direct pe litoralul românesc.

Premii au primit și câștigătorii locurilor 2 și 3, iar organizatorii au acordat și un premiu special, fiind impresionați de curajul celui mai mic dintre participanți, în vârstă de doar 3 ani. Toți ceilalți participanți au primit premii de consolare.

Toată ziua, copiii prezenți la mall au primit baloane modelate, au existat și realizatori de facepainting, care au adus și mai multe zâmbete și culoare pe fețele copiilor.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei