Cea mai elegantă doamnă a politicii botoşănene îşi dezvăluie secretul: FOTOGALERIE

Este una dintre cele mai active femei din politica botoșăneană, care se face plăcută ochiului, oriunde s-ar duce. Ținutele extraordinar de frumoase pe care le poartă atât la întâlnirile în cadrul partidului pe care îl reprezintă, cât și în Parlament au fiecare câte un secret aparte, câte o amprentă personală, o amintire.


Senatorul Partidului Social Democrat Botoșani (PSD), Doina Federovici, fiindcă despre ea vorbim, poate concura cu ușuriță, cu femeile politiciene din București, la categoria ”bine îmbrăcate”.

Social-democrata nu numai că se implică în tot felul de activități fie că vorbim de politică sau nu, dar are grijă și de imaginea ei pentru a face o impresie plăcură oriunde ar merge. După cum există o vorbă în popor și anume că ”haina îl reprezintă pe om”, această sintagmă i se potrivește mănușă Doinei, căci pe ea chiar o reprezintă hainele pe care le poartă, mai ales că fiecare dintre ele îi poartă amprenta. De ce spunem asta? Simplu. Senatorul PSD a povestit că își creează singură modelele tuturor ținutele pe care le are în garderobă, iar o prietenă i le confecționează.

De asemenea, parlamentara ne-a mai spus că o dată la două luni și ceva încercă să vină cu un element de noutate în garderoba ei diversificată. Chiar dacă majoritatea vestimentațiilor elegante sunt făcute la comandă, Doina Federovici a declarat că are și piese de îmbrăcăminte pe care le-a cumpărat din magazin.

Sursa: ziarul Botoşăneanul

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei