Cafteală ca între doamne: În CE hal a ajuns o femeie în spital după ce-a fost bătută crunt

La cei 91 de ani ai săi, o femeie din Broscăuți a avut nevoie de atenția medicilor, după ce o altă femeie a decis să îi aplice o corecție cu pumnii.


Scandalul a ajuns la urechile poliţiştilor din Broscăuţi după ce o săteancă a sunat la 112 şi a anunţat că o vecină de 91 de ani s-a refugiat în curtea ei şi cere ajutor după ce a fost agresată. În urma apelului de urgenţă poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au confirmat agresiunea observând totodată echimoze în zona capului.

Oamenii legii au întocmit proces verbal de constatare a flagrantului şi au cerut sprijinul cadrelor medicale. „Bătrânica avea urme de lovituri în zona capului şi a declarat că a fost lovită cu pumnii de cealaltă bătrână care era plătită pentru a o îngriji. Scandalul a izbucnit de la un schimb de replici, din câte se pare”, a precizat un medic de la Dorohoi.

Despre această întâmplare oamenii legii au informat şi Primăria Broscăuţi care prin Compartimentul de Asistenţă Socială a deschis o anchetă şi va decide cum o va ajuta pe femeie. Poliţia la rândul ei a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

 

9:34 am Luni, 27 Iulie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Municipal DorohoiPolitieBroscautiBataie intre femei

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei