Botoșăneancă desfigurată adusă la spital de către doi tineri: Le-a spus medicilor că ar fi căzut prin casă 

Sâmbătă, 13 iunie 2015, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati din municipiul Botoșani a ajuns o femeie, aproape desfigurată, după ce ar fi “căzut prin casă”.


Botoșăneanca, Maria M., de 62 de ani din comuna Leorda a fost adusă la unitatea spitalicească de către doi tineri, cel mai probabil nepoții femeii, cei care le-au și povestit medicilor că bătrâna s-ar fi impiedicat și ar fi cazut când se ocupa de treburile casnice. 

De asemenea, Maria M. a ajuns la spital aproape desfigurată, având toată fața învinețită, ca și când tocmai ar fi primit o bătaie zdravănă. Totuși, femeia este luată în evidența medicilor cu probleme de ordin neurologic și ar mai fi stat internată în Spitalul Județean Mavromati, fiind transportată cu diferite afecțiuni. 

Bătrâna a rămas internată pe una dintre secțiile spitalului și este sub atenta supraveghere a medicilor, care au alertat și Poliția, pentru a fi deschisă o anchetă, oamenii legii fiind cei care vor stabili dacă femeia a fost într-adevăr bătută cu bestialitate sau nu.

(M.M.)

 

6:56 pm Sambata, 13 Iunie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Femeie BatutaComuna LeordaUPU BotosaniBotosaneanca desfigurata

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei