Botoșănean la un pas de a-și pierde casa în incendiu: Au ars până și utilajele agricole

Locuința unui botoșănean din comuna Mihăileni aproape s-a făcut scrum în după-amiaza zilei de duminică, 16 august 2015, când la fața locului a fost solicitată prezența pompierilor, care au stins incendiul. 


Focul a izbucnit în gospodăria lui Gheorghe M., în sprijinul militarilor intervenind și patru lucrători de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. „La sosirea echipajelor, ardeau violent două anexe gospodărești, construcții corp comun din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la casa de locuit”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În ciuda intervenţiei, focul a distrus acoperișul construcției corp comun, ce îngloba adăpostul de animale și șura, pe o suprafață de 80 de metri pătrați, circa cinci tone de furaje, opt metri cubi lemn de foc, un motoscuter și utilaje agricole. Flăcările au degradat planșeul adăpostului de animale, pe 30 de metri pătrați.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spații deschise lăsat nesupravegheat”, se mai precizează în comunicat. Incendiul a fost lichidat la ora 19.15, iar pompierii au salvat locuința proprietarului.

2:27 pm Luni, 17 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  ISU BotosaniIncendiuComuna MihaileniPompieri militari

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei