Bestia de la Dorohoi care și-a violat sora plătește în fața legii: Poliția l-a scos din locuința unei foste concubine

Se face dreptate în cazul femeii de la Dorohoi care a fost violată de către fratele său, întreg evenimentul tulburător petrecându-se în luna mai a acestui an.


Un bărbat de 47 de ani din Dorohoi, și-a violat sora în primăvara acestui an, după ce, beat fiind, a dus-o cu forța în curtea unei foste fabrici.

Totul s-a întâmplat pe 6 mai 2015, când bărbatul de 47 de ani a mers împreună cu sora lui să conducă la autocar o rudă care pleca peste hotare. După ce şi-au luat rămas bun, bărbatul şi femeia s-au întors spre casă, dar pe drum, Ion C., aflat în stare de ebrietate, şi-a imobilizat sora, a tras-o cu forţa în curtea unei foste fabrici, unde a violat-o.

Dat în vileag de un alt frate, care a anunţat Poliţia, bărbatul a găsit la locuinţa unei foste concubine. Reţinut şi prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Dorohoi, Ion C. a fost arestat preventiv sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Acum bărbatul a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Dorohoi la şapte ani de închisoare în regim de detenţie. Sentinţa a fost pronunţată joi, 13 august 2015, însă nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel.

9:58 am Luni, 17 August, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei