Bărbat cu arsură chimică dus de urgenţă la spital: I-ar fi fost pulverizat spray paralizant drept în ochi

În seara de vineri, 26 iunie 2015, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Mavromati, a fost transportat un bărbat cu arsuri la nivelul ochilor.


Bărbatul, Marcel I., de 43 de ani, din localitatea Călineşti a oraşului Bucecea, a ajuns vineri seară, în jurul orei 22.00, la spital, acolo unde a fost transportat de către o echipă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) pentru a primi îngrijiri de specialitate. 

Din câte se pare, botoşăneanul a fost agresat, din motive necunoscute încă, ce vor fi, cel mai probabil, stabilite de către poliţişti în urma unei anchete, iar persoana care l-a agresat i-a pulverizat spray paralizant drept în faţă. Lui Marcel I. i-a fost cel mai afectat ochiul drept, la care a suferit o arsură chimică, iar medicii i-au făcut acestuia spălături şi l-au pansat.

Totodată, bărbatul este în evidenţa medicilor de la unitatea spitalicească din Botoşani din pricina unor probleme pe care le-a avut din cauza consumului excesiv de alcool. 

(M.M.)

 

 

4:01 pm Sambata, 27 Iunie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei