Băieți tăiați cu un cuțit: Agresorul nu s-a stăpânit și le-a crestat până și fesele

În noaptea de marți spre miercuri, 14 spre 15 iulie 2015, doi tineri din localitatea Saucenița au ajuns în grija medicilor, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că au fost crestați cu un cuțit, în mod barbar.


Doi tineri din Saucenița au ajuns în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Municipal Dorohoi cu multiple traumatisme, în urma unor agresiuni, titrează ziarul Botoșăneanul.

Unul dintre băieți era plin de sânge şi a fost înjunghiat cu un cuţit de mai multe ori în brate, torace şi chiar şi în fese în timp ce celălalt a suferit un traumatism cranio-facial. Potrivit anchetei efectuate de poliţişti scandalul între Constantin Florin D., în vârstă de 19 ani şi Daniel I., în vârstă de 27 de ani s-a datorat consumului de alcool şi a unor conflicte mai vechi.

Poliţiştii sunt de părere că totul a pornit de la un pumn dat lui Daniel I., care a scos cuţitul şi a început să-l înţepe orbeşte pe adversar. Poliţiştii au preluat acest caz şi urmează ca în funcţie de poliţia procesuală să facă cercetări pentru stabilirea vinovăţiei.

 

1:30 pm Miercuri, 15 Iulie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei