AUDIO INCENDIAR! Mărturiile proxenetei minore care racolează fete pentru sex: “El are bani să te îmbrace în bani”

După cum v-am prezentat într-un episod anterior, exclusiv Vocea Dorohoiului, o minoră din județul Iași a încercat să racoleze o tânără botoșăneancă, pe rețeaua socială Facebook, pentru a întreține relații sexuale cu un bărbat abia venit din Germania, pentru care, din câte se pare, banii nu sunt o problemă.


Fata de 17 ani din comuna Erbiceni, județul Iași, are un “prieten” foarte bun, pe Mitică, pe care încearcă să îl ajute, cum știe ea mai bine să “găsească o fată” pentru o partidă (sau mai multe) de sex. Iar acestei tinere pata i s-a pus pe o botoșăneancă, pe care a racolat-o pe Facebook, și pe care a tot încercat să o convingă să se întâlnească cu acest prieten sau măcar să îl sune.

Proxeneta minoră are datorii

Am putea spune că această domnișoară de 17 ani are un scop nobil, să o facă pe Cupidon, asta dacă la mijloc nu ar fi implicată o sumă mare de bani, 200-300 de euro, iar pretendenta nu ar trebui să își vândă trupul pe această sumă de bani. Totodată, aceeași fată mărturisea și faptul că Mitică are atât un “capital” atât de mare, încât “El are bani să te îmbrace în bani”.

Totuși, proxeneta are problemele ei de ordin financiar, iar asta din cauza faptul că, dacă nu face rost de un număr de telefon pentru prietenul ei Mitică, acesta nu îi va da o sumă de 50 de lei, ce i-au fost promiși, bani de care minora are nevoie pentru a-și achita o datorie.

Botoșăneanca implicată în întreaga poveste ne-a trimis pe adresa redacției conversații întregi cu minora ce-o face pe proxeneta, dar și o înregistrare audio, în care fata spune că nu a mai făcut așa ceva niciodată, deși încrederea din tonul vocii sale spune cu totul altceva.

Vă lăsăm în continuare să vă convingeți și singuri de ce sunt în stare minorele de astăzi pentru a face rost de câțiva bani de buzunar, ori așa cum este cazul fetei din comuna Erbiceni, să își achite o datorie.

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei