Au lăsat urme în cimentul "proaspăt" și au furat... șuruburi: FOTOGALERIE cu ce mai "vânează" dorohoienii

În cursul acestei săptămâni care se apropie de final, Direcția Edilitare a montat în Parcul Cholet din Dorohoi mai multe aparate de gimnastică, iar în parcurile din oraș jocuri pentru copii. 


Pentru că stratul de ciment la aparatele de gimnastică era prea subțire s-a turnat o placă mai groasă, iar acum spațiul este înconjurat de bandă de avertizare. Chiar și așa, câțiva dorohoieni nu au rezistat tentației să nu încerce măcar un aparat, dovadă sunt urmele lăsate în cimentul "proaspăt".

Inginerul din cadrul Direcției Edilitare, Maria Filip, cea responsabilă de acest proiect, a observat chiar imediat după ce au fost instalate și aparatele de gimnastică faptul că la complexul de jocuri montat pentru copii lipsesc numeroase șuruburi. 

"Acestea au fost montate de câteva luni și se fură șuruburile. În toate parcurile din oraș s-au adus jocuri pentru copii și vom continua să le montăm", a declarat inginerul Maria Filip.

La aparatele de gimnastică accesul se va face după îndepărtarea benzii de avertizare. Dorohoienii interesați de mișcare vor putea încerca aparatul de extensie și step, cel pentru dezvoltarea mușchilor de la picioare sau pe cei abdominali.

De cealaltă parte, copiii au fost primii care au sesizat apariția jocurilor în toate parcurile. Ei au profitat de zilele însorite și au petrecut mai multe ore în parcuri la complexele de joacă, carusel sau leagăne. Achiziția acestor aparate de gimnastică și a jocurilor s-a făcut de către Primărie.

(M.A.)

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei