ACUM: Nervi întinși la maxim, la Dorohoi – Circulație blocată și... se dezintegrează șoseaua! - FOTOGALERIE

Circulația este blocată de câteva zeci de minute pe-o stradă din municipiul Dorohoi.


Concret, este vorba despre strada Grigore Ghica, unde astăzi, 28 apriliei 2015, circulația este blocată de câteva zeci de minute, de la ora 11.00, și traficul se desfășoară doar pe un singur sens de mers. Pe această stradă din Dorohoi, asfaltată anul trecut, în vară, în cadrul programului PIDU, deja au apărut două gropi de dimensiuni mari în asfalt, fix în mijlocul șoselei.

Pe lângă toate acestea, o echipă de muncitori de la Nova ApaServ curăță canalizarea înfundată de pe aceeași stradă cu probleme și scot reziduri de la șosea, pietre și bucăți întregi de asfalt, care au fost aruncate cu totul în gura de canal, în momentul în care s-a asfaltat această arteră din Dorohoi.

“În momentul în care s-a făcut canalizarea pluvială, toate rezidurile au ajuns în canalizarea menajeră, alături de gunoiul de pe marginea străzii, adunat de măturători, iar la o ploaie totul ar putea refula oricînd”, a declarat maistru Dumitru Apuricioaie. Măturătorii care asigură curățenia de pe străzi, se pare că au aruncat de nenumărate ori resturile strânse direct în gurile de canal.

(M.A.)

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei