Polițiștii vor avea un nou ajutor de nădejde: VEZI cine îi va ajuta să prindă infractorii

Începutul lunii septembrie ar putea veni cu mai bine de 20 de camere de supraveghere în cel de-al doilea municipiu din județul Botoșani, care vor comunica imaginile în permanență către posturile Poliției Locale.


Proiectul nu este o noutate pentru dorohoieni, camerele de supraveghere care vor veni printr-u proiect transfrontalier fiind promise de mai multă vreme. Edilul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu, promite însă că lucrurile acum avansează în direcția bună.

„Acum montăm un sistem de supraveghere, aproape 25 de camere, în toate intersecțiile, va fi montat un receptor al Poliției Locale în care vor fi imagini de acolo. Se vor monta în toate intersecțiile importante. Până în septembrie, sper să fie și operațional. Deja se montează suporturile de susținere, camerele sunt achiziționate aproape în totalitate”, ne-a spus primarul muncipiului.

Proiectul a fost scos la licitație publică pe Internet, între 18 martie și 3 aprilie, și avea un preț estimativ de aproximativ 180.800 lei. 

(M.M.)

 

4:18 pm Vineri, 07 August, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei