Elevi botoșăneni scoși din sărite de ce s-a hotărât la București: CE veste le dă dureri de cap

Ministerul Educației a publicat de curând o variantă finală a structurii anului școlar 2015-2016, iar veștile pe care le-a adus această modificare nu sunt tocmai „roz“ pentru elevii din județul Botoșani.


Concret, Ministerul Educaţiei a publicat, pe site-ul edu.ro, varianta finală a structurii anului şcolar 2015-2016. Conform acesteia, vacanţa de vară de anul viitor va fi cu o săptămână mai mică decât cea de acum, scrie Realitatea.net.

Ordinul de ministru care aprobă structura anului şcolar aduce câteva modificări faţă de proiectul pus în dezbatere de minister în luna iunie. Conform structurii finale, anul şcolar 2015-2016 începe pe 1 septembrie 2015 şi se va încheia pe 31 august 2016, fiind structurat pe două semestre.

Cursurile semestrului I vor începe luni, 14 septembrie 2015, iar vacanţa de vară de anul viitor se va încheia pe 4 septembrie 2016, ceea ce lasă loc ca în anul şcolar următor - 2016-2017 - cursurile să înceapă din 5 septembrie, nu în săptămâna 15 septembrie, aşa cum este normal acum şi cum prevedea proiectul iniţial.

Măsura răspunde astfel solicitării Asociaţiei Elevilor din Constanţa, ca şcoala să înceapă cu o săptămână mai devreme.

1:15 pm Miercuri, 05 August, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
ziare.org
ziare
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei